Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belföldi gyártók képes leírás - Ékszer - gyártók, forgalmazók.tlap.hu
részletek »

Belföldi gyártók - Ékszer - gyártók, forgalmazók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ekszer.tlap.hu » Belföldi gyártók
Keresés
Találatok száma - 17 db
Affianced Ékszerészet

Affianced Ékszerészet

Ékszerészetünk múltja 2002-ig nyúlik vissza, amikor megalapítottuk a páva utcai Affianced Ékszer Stúdiót. Stúdiónkban a szakmai munkát Schrank Béla ötvös mester kollegámmal végeztük. E több éves közös munka számtalan szép és különleges ékszert eredményezett. Az Affianced Ékszer Stúdió öröksége, a hagyományos ékszerművesség szellemisége. Munkáink változatlanul egyéni megrendelések alapján készülnek, így viszonylag kevés a műhelyünkből kikerülő azonos küllemű ékszer. A tömegtermelés fogalma összeférhetetlen azzal a sugárzóan megkapó egyediséggel, amit az ékszerek világa nyújthat. Nincs két teljesen azonos megjelenésű drágakő, vagy nemes ásvány, ékszerészeti fémeink, anyagaink mind-mind más megmunkálást, hozzáállást igényelnek, más-más stílusú, jellegű ékszerek életre keltérése alkalmasak.

Anello-Oro

Anello-Oro

Gyűrűvilág feltárul: cégünk, az Anello-oro Kft. 1996 óta foglalkozik karikagyűrűkkel. Ezek az ékszerek ugyanazt jelentik számunkra, mint vevőink számára: egyedi, alkalmi, egy életre szóló ajándékokat. Arra törekszünk, hogy minden karikagyűrűnk utánozhatatlan és megismételhetetlen legyen. Akár az emberek, akik viselik ezeket.

AranyHód Ékszerüzlet

AranyHód Ékszerüzlet

Szabó György vagyok, Aranyműves Mester. Fiatal gyerekként szerettem bele ebbe a szakmába. Immár 32 éve szeretettel és odaadással űzöm tevékenységemet. Nem kis örömömre, sok embernek okoztam ezen évek alatt örömet munkámmal. Számos esetben éreztem erős kötödést az általam készített ékszerekhez, annál is inkább, mivel számos esetben a megrendelő fantáziája és az én kreativitásom csodákat tett. Nem csak egyedi megrendeléseket vállalunk, hanem arany, ezüst ékszer javítást, felújítást, vésést és minden egyéb szolgáltatást, ami ehhez a szép szakmához kapcsolódik.

Aranykovács

Aranykovács

Fő célunk az ötvös szakma és a Magyar Ötvösség régi, jogos hírnevének visszaállítása, az értékek megmutatása a romokon. A hagyományok és a kézműves technikák támogatása, a méltán híres magyar ötvösök nyomdokaiba lépve. A honlap célja, hogy bemutassuk az ötvösséghez - ma még - kevéssé értő vásárlók számára, hogy mi a valódi érték, mely túlmutat az arany vagy ezüst materiális értékén, és ennek ellenpontozásaként bemutatni, a tucatáru és értéktelen tömegtermék silány valóját.

Bojti Ékszermanufaktúra

Bojti Ékszermanufaktúra

Ha ékszerkészítéshez keres szakértőt, akkor hívja a Bojti Ékszermanufaktúrát! Ez a cég ugyanis Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező ékszerkészítője. Választékában például található exkluzív karikagyűrű, de akár eljegyzési gyűrűk is fellelhetőek. Ezek az egyedi ékszerek minden esetben nagy odafigyeléssel készülnek, hogy azok a megrendelő minden kérésének megfeleljenek. Számos a Bojti Ékszernél készült karikagyűrű, jegygyűrű megfordult már belföldi és külföldi kiállításon egyaránt. Ezzel is mutatva az ékszerkészítés minőségét.

Egyedi rendelésre ékszerkészítés

Egyedi rendelésre ékszerkészítés

A Karl Ékszer rendkívüli technológiával és hozzáértéssel készíti el a rendelésre kívánt három fajta arany (rózé, sárga és fehér) és platina ékszereket. A wablapon lehetőség van, az érdeklődők számára, hogy lépésről lépésre elkészítsék és megrendeljék az egyedi gyűrűket, ékszer különlegességeket. A gyűrűkhöz 10 fajta alapanyagot használnak, valamint 880 féle design közül lehet választani. Tökéletes választás eljegyzés vagy házasságkötésre, ez az online rendelhető termék. Minden elkészített darabra a cég örök garanciát vállal.

ezüst nyaklánc női

ezüst nyaklánc női

Ha ezüst ékszerre online van igénye, akkor látogasson el weboldalunkra, melyen minden szép ékszert, és hasznos információt megtalálhat. Az ezüst ékszerrel online kapcsolatos tanácsok, tippek is könnyen elérhetőek. Az ezüst ékszerek terén is sok információt megtalálhat nálunk, emellett a legszebb kollekciókat ajánljuk. A legjobb szolgáltatás az a szempont, melyre kiemelten odafigyelünk. Honlapunkon minden információt megszerezhet az ezüst ékszerekkel kapcsolatban. Természetesen számos ékszer közül választhat, cégünk profi szolgáltatást nyújt.

Goldatti Manufacture

Goldatti Manufacture

A Goldatti Manufacture 1989 óta készít nemesfémből ékszereket, amikor a cégvezető megszerezte mesterlevelét. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként a család több tagja dolgozik cégünkben vagy éppen tanulja a szakma fortélyait. Pécsett az Irgalmasok utcája 1. és Dombóváron az Ady Endre utca 1. szám alatt találhatók üzleteink, ahol személyesen is megtekinthető termékeink jó része. Webáruházunkra jellemző, hogy a nagy választék mellett maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink egyedi kívánságait. Mindezt legtöbbször extra költségek felszámolása nélkül kínáljuk.

Infinity gyűrű kollekció

Infinity gyűrű kollekció

Válaszd a legjobbat a legjobbnak! Ha eljegyzésre készülsz, biztosan szeretnéd, ha minden tökéletesen alakulna. Ehhez szükséged lesz a tökéletes ékszerre, amit szerencsére nálunk meg is találhatsz. Eljegyzési gyűrű és karikagyűrű kínálatunkban biztosan ott lapul a szíved választottjához illő jegygyűrű is. Eljegyzési gyűrűink 14 karátos fehéraranyból készülnek, foglalataikban briliáns csiszolású gyémántok csillognak. Termékeink minőségét certifikáció igazolja, minden gyűrűnkre garanciát vállalunk. Nézzen be hozzánk!

Hirdetés
Jegygyűrű - Kézműves minőség

Jegygyűrű - Kézműves minőség

Jegygyűrű? Vásároljon okosan magyar kézműves minőséget! Tervek alapján is dolgozunk, illetve a képeken látható ékszereket is átalakítjuk az Ön ízlése, színvilága szerint! Bármit megváltoztathatunk a gyémántok méretétől, az arany színétől akár az eljegyzési gyűrű felületi kiképzésig. Cégünket sokéves tapasztalaton alapuló tudásra, kézműves gyakorlatra, izraeli és magyar cégekkel kialakított kiváló kapcsolatunkra építettük.

Mizser Sándor - ékszer

Mizser Sándor - ékszer

Arany és ezüst ékszerek, egyedi, kézzel készített ajándéktárgyak forgalmazása. Termékeink között karikagyűrűk, valéta gyűrűk, ördöggyűrűk, láncok, medálok kitűzők órák találhatók. Vállalunk egyedi tervezésű ékszerek, óratokok készítését. Áraink önmagunkért beszélnek, érdemes benézni webáruházunka.

Művészeti Kerámia Ékszerek Webáruháza

Művészeti Kerámia Ékszerek Webáruháza

Egyedi, elegáns, kézzel készült, művészeti kerámia ékszerek kínálata. Ullmann Kati keramikus és ékszertervező által készített különleges nyakláncok, kollekciók, ezüst-kerámia kreációk, fülbevalók, medálok, kitűzők, gombok széles választéka található a webáruházban. A különleges, exkluzív, divat és klasszikus stílusú ékszerek mind egyediek, csak egy darab készül belőlük.

Niko Ékszer

Niko Ékszer

Niko Ékszer karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, menyasszonyi ékszerek Ékszer szalonunkban a leendő házaspárok illetve a különleges ékszerekre vágyó ügyfelek kézzel készült arany illetve platina ékszerekből válogathatnak, melyek remekül ötvözik a legfrissebb divatirányzatot az örök klasszikus darabok formavilágával. Minden ékszerünkben visszaköszön a megrendelő egyénisége, személyisége. Ez leginkább annak köszönhető, hogy azok minden egyes apró részletét közösen tervezzük ügyfeleinkkel, akik így biztosak lehetnek abban, hogy az itt készült ékszerek máson nem köszönnek vissza. A játék a fehér, a vörös és a sárga arannyal, valamint a különböző méretű és karátú gyémántokkal egyszerűen rabul ejti a megrendelőinket. Ha úgy érzi, hogy Kedvese a világ egyik legértékesebb drágaköve, lepje meg őt egy különleges és exkluzív ékszerrel.

NoaCat jewelry

NoaCat jewelry

NoaCat ékszerek gazdiknak. Azt kérdezed, hogy honnan jött az ötlet, hogy Cicás ékszereket készítsünk neked? Egyszerűen imádjuk a Cicákat! A NoaCat ékszerek készítése a szenvedélyünk. Minden egyes darabot különleges odafigyeléssel készítünk el, hogy boldogan és büszkén viseld őket! A NoaCat cicás ékszerek, a törvényes finomságú 925-ös ezüstből, illetve 585-ös 14K -os aranyból készülnek. A NoaCat ékszerei között, fülbevaló, gyűrű, medál, karkötő, nyaklánc, és még sok szép macskás ékszer közül válogathatsz. Egyedi macskás ékszert, fotó alapján, ezüstből, és aranyból is tervezünk neked. A macskás ékszer terveinket, művészeink, és tervezőink egyedileg kézzel készítik. Büszkék vagyunk rá, hogy a NoaCat Jewelry macskás ékszerek, a legmagasabb minőséget, és legszélesebb választékot kínálják neked.

R.M. ékszer

R.M. ékszer

Amikor ékszereket készítek, sok féle emberen képzelem el őket, hogy hogyan állna rajtuk, milyen alkalomra viselnék. Nem csak az ember választ ékszert, hanem az ékszer is választhat viselőt. Minden ékszernek adni kell egy esélyt, mert nem tudhatod, hogy melyik is az igazán megfelelő, amíg nem viseled. Minden ékszeremre emlékszem, tudom, hogy honnan érkezett az alapanyaga, emlékszem rá hogyan készítettem el, tudom milyen utat tett meg addig, amíg eljut ahhoz, aki örömét fogja lelni benne. És ez a kulcsa mindennek, az öröm... Minden ékszer tartozik valakihez, mert minden ékszernek története van. Az nyújtja a legnagyobb boldogságot a munkám során, amikor felcsillanó szempárokat látok, és az ékszer megtalálja azt, akinek örömet szerezhet. Büszke vagyok arra, hogy hány eseményen, számos jeles alkalmakon, vagy csak úgy a hétköznapokba viselik az általam gyártott ékszereket. Mottóm: Szeretem, ha hagyhatok magamból valamit másban, Talán engem ez éltet ebben a nagyvilágban.

Thoma Design

Thoma Design

A Thoma Design különleges ékszereket készít egyedi megrendelésre nemesfémből, drágakövek felhasználásával, kiemelkedő minőségben. Kis példányszámban készülő karóra kollekciónk weboldalunkon megtekinthető. Cégünk ékszerjavítással, drágakőfoglalással és forgalmazással, véséssel szintén foglalkozik.

Universegold Karikagyűrűgyártó

Universegold Karikagyűrűgyártó

Karikagyűrű gyártó lévén garantáltan a legjobb áron szerezheted be nálunk karikagyűrűiteket, akár a klasszikus akár modern, új stílusú gyűrűre vágytok. Gyémánt vésett modelljeink a kő nélküli darabokat keresők kedvencei. Modelljeink megvásárolhatóak illetve megrendelhetőek köves illetve kő nélküli változatban tetszés szerint akár két vagy három féle színű aranyból. Button zománcozott karikagyűrűink frissességet hoznak a piacra. Többféle vastagságban és színkombinációban rendelhetitek meg. Fisher karikagyűrűink a luxus modellt keresők számára készültek. Fehér vagy sárga aranyból és többféle színkombinációban.

Tuti menü